26 december

Jaaaa, jag är ett år äldre! Bara ett år kvar till jag och Sofia får gå på puben tillsammans, hon kommer att vara lagom trött på att gå ut när jag fyller år. Min dag har varit jättebra, bättre än förväntat, jag har fått väldigt gulliga sms från alla kompisar och jag fick en jättefin väska av Suffe. Den ska jag ha på nyår. :) Imorgon ska jag och min familj plus farmor till Sofies ateljé och kolla på bilderna som vi tog för ett tag sen. Efterdet ska jag på rean och trängas och sen ska jag spinna i mina nya skor.

Min julafton var ganska konstig, bra till en början, jag fick många fina paket och vi hade det mysigt hemma hos mormor och morfar, kollade på Kalle, åt pepparkakor och allt annat som tillhör julen. På kvällen lagom när vi kollade på Svensson svensson ringer Eva och berättar att farfar inte lever längre. En väldigt tråkig nyhet, vi fick slänga oss i bilen och köra hem till Kalmar och åka upp till sjukhuset. För att se det hela positivt så var det nog skönast för farfar att bara somna in. Han valde rätt dag också, hans favorit dag!

Jag ska även försöka hälsa på Suffe på hennes jobb, Soya express (?) jag är inte helt säker på att det heter så, nu ska jag återgå till mina avsnitt av OTH :)

23 december

dagen innan den stora dagen, jag längtar så sjukt mycket tills imorgon och detta året är det inte julklapparna jag längtar efter utan att få komma bort och bara ta det lugnt en hel dag, utan att göra ett dugg. Det låter och känns som om jag börjar bli gammal när man inte längre längtar efter att få julklappar. På fredag är det min födelsedag, vi får se om vi ska fira den med släkten som vi brukar eller om vi ska skjuta upp den några dagar. Det beror helt ¨på vad som händer de närmsta dagarna. I söndags var jag uppe på sjukhuset och hälsade på, i början var det helt okej, men när jag skulle säga hejdå brast allt, fast jag är så himla nöjd att jag gick upp dit, jag kommer alltid att minnas den stunden och jag drömmer om den varje natt, det har tagit några dagar att smälta att man faktiskt sa hejdå för sista gången. Nog om det, idag har jag och Sofia bytt julklappar, jag har inte öppnat mitt än, jag ska vänta tills imorgon bitti och öppna det direkt på morgonen, det är nog det ända paketet som jag är riktigt nyfiken över vad som kan finnas innanför paketpappret. Nu ska jag packa lite grejer och sedan ska jag kolla på One tree hill, jag missade gårdagens program. Puss och god jul.


   

19 december

Jag ska snart iväg in till stan och fika med Mysan, hon åker till Skövde på söndag och vi kommer inte ses förens nyårsafton om ens då, det vet man aldrig. Jag har jobbat idag, dessvärre bara en stund, jag hade gärna jobbat längre och tjänat lite extra pengar nu när man endå är ledig. Imorgon ska jag och min familj pyssla, vi hade visst bestämt det tidigare och det hade jag helt glömt bort, det är en tradition här hemma och enligt pappa ska man inte bryta traditionerna.

18 december

Jag sitter och väntar på att Sofia ska ringa, hon lovade att göra det när hon kom hem och det tycker jag att hon borde ha gjort snart. Idag var det julavslutning i skolan, jag, Frida och Mysan gick på Jennys avslutning också, det var mycket finare och mysigare än Staggs, Lovisa sjöng både på jenny och Stagg och det var därför vi var där och lyssnade på henne. Ikväll är det fest, inte för min del dessvärre, eller jag är inte sugen och det är därför jag inte ska gå. Jag har lovat mig själv att ta det lungt fram till julafton och idag har jag heller ingen lust så jag skippar den festen. Det blir att kolla på Bonde söker fru istället, jag tror att jag ska en sväng förbio sjukhuset också om jag får. På fredag eller imorgon ska jag jobba mellan 8-12 och det är ännu en anledning till att jag inte ska festa ikväll. Jag längtar tills klockan blir 16.10 för då börjar one tree hill, jag är helt besatt. Sofia, RING! :)


16 december

Idag har jag umgåtts med Sofia hela dagen lång, från kl 11 fram till halv 7. Vi har mest gått på stan och hängt framför min TV. Det låter väl som en rolig eftermiddag, det var de! Nu har jag klurat ut vad jag ska köpa till Sofia, så nu kan hon få gissa. :) På torsdag är det fest på bistro, jag är inte ett dugg sugen, inte alls faktiskt. Nu ligger jag och halv kollar på Titanic, jag tror inte att jag har sett hela filmen någon gång, jag börjar alltid gråta i slutet, men ikväll tror jag inte att jag orkar se hela slutet.
Nu är det inte långt till min födelsedag eller julafton, jag längtar verkligen till julafton dethär året, det ska bli mysigt att bara vara hemma hos mormor och inte behöva tänka på omvärlden. Nu ska jag återgå till filmen, för jag tror aldrig jag har sett början av filmen,

15 december

Idag är det en underbar dag, jag hade ingen massage, ingen mentorstid och jag ska inte jobba i eftermiddag, jag hade endast en lektion, mediaproduktion. Så min dag har varit ganska slapp en så länge, jag ska snart iväg på spinning och sen ska jag till stallet efter det. Jag har ganska många inställda lektioner denhär veckan och det ska bli super skönt. Imorgon ska jag och Sofia gå på stan efter skolan, jag gick på stan lite idag också men då kollade jag och My på skor åt henne. Imorgon ska vi köpa en julklapp till hennes föräldrar, jag kanske inte ska skriva vad det är för något om Nettan är här inne och läser.

14 december

jag har helt tappat rösten nu, igår när jag och Mys och Frida fikade kunde man i alla fall höra vad jag sa, det kan man inte idag. Jag får fram enstaka ord annars låter det mest som om jag är i målbrottet, det är ganska roligt faktiskt.
Gårdagen, jag och My åkte in till stan vid halv 10-tiden, vi satt och frös och pratade i två timmar sen vid halv 12 dök Frida upp efter ett släktkalas. Vi satt och pratade och skrattade till ett sen gick vi sakta hem till Frida. Jag cyklade hem och var hemma vid kvart i två. Vi pratade konstant igår och det är väl kanske därför jag inte har någon röst idag, så jag får väl skylla mig lite själv. Idag ska jag besöka farfar igen, åka till stallet och handla lite julklappar, det är min dag! Nu ska jag gå och äta lite frukost.

11 december

torsdag idag, en ganska härlig dag, vi slapp sista lektionen och det betydde att vi inte behövde stanna kvar till midnatt i skolan. Riktigt så illa är det väl kanske inte men till tjugo i fem hade vi fått stanna, jag utnyttjade tillfället väl och gick på stan istället och köpte lite julklappar, entligen är jag igång med det. Jag sitter och väntar på att mamma ska prata klart med mormor vilket lär ta ett tag, ikväll har jag inte en enda läxa, det känns helt overkligt efter de senaste veckorna, jag gjorde mitt sista prov igår och lämnade in den sista inlämningen idag. Det är så himla skönt att ha det överstökat. Imorgon ska jag på julbord med mitt jobb, det ska bli riktigt roligt och jag ser fram emot både maten och att prata lite med arbetskompisarna, det är ganska roliga och trevliga innerst inne. :) Med tanke på att hälften är min släkt så kan jag inte direkt säga att jag inte känner dem. Det var julbord i skolan idag och man fick en hel flaska julmust, på Falkenberg fick man bara ta ett glas, om man hade tur kunde man sno till sig ett till när mattanterna i såg. Annars tyckte jag inte att julbordet var någon höjdare och jag har högre förväntningar tills imorgon. Förhoppningsvis får man mer än en flaska julmust. Nu hör jag att mamma börjar avsluta samtalet med mormor, vi hörs kanske senare! •

10 december

ångest, ångest är nog det värsta en människa kan ha, man blir osäker på sig själv, känner sig dum och väldigt ensam, orolig för att man inte vet hur situationen ska lösa sig. Man känner sig övergiven och vill att någon bara ska berätta för en hur framtiden blir, man kan ha ångest över en massa olika saker, prestationsångest är ett exempel. Fast i det här fallet är det inte prestationsångest jag pratar om, det är en helt annan ångest som jag inte ens kan skriva här.

Nog pratat om ångest!
Nu ska jag fortsätta i mitt skrivande om Cubakrisen!
Endast 14 dagar kvar till julafton.

8 december

nu är jag här igen, det måste nästan vara rekord :)
Nu ligger jag i sängen och skriver klart ett arbete som ska vara klart imorgon, arbetet handlar om mig, roligt va? :P haha
Jag måste säga att det är nog det tråkigaste att skriva om, alltså sig själv, jag vet inte vad jag ska skriva, det är jätte svårt.
Imorgon ska jag plugga och hinna med en runda på stan, jag är nämligen ledig hela dagen imorgon.

   

8 december

Hej igen, det var minsann inte länge sen jag uppdaterade bloggen, nu har jag rast här på jobbet och passar på att skriva lite. Dagen har varit ganska seg för övrigt, detta blev ett kort inlägg för att nu ropar de andra att det är FIKA! :)

andra advent

Det var fasen ett tag sen jag uppdaterade denna blogg, jag har haft otroligt mycket i skolan på sistone och jag får väl skylla på det. Jag har i alla fall nu beslutat mig för att börja blogga igen. Det var jag och sofia som pratade om det i fredags och nu har jag bestämt mig för att skriva lite mer.

Helgen,
I fredags sov jag hos sofia, vi satt och kollade och sjöng med till Idol, vi sjöng lite sing star i pauserna, Nina vann!  
Efter de kollade vi på en film som gick på 5:an tror jag, vi satt och analyserade den kritiskt och påpekade alla fel. Sofia och jag somnade vid tolvtiden och vaknade en timma senare av att föräldrarna Alerstedt kom hem från julbord på harrys.

I lördags morgon vaknade jag tidigt hemma hos Sofia, låg och vred och vände på mig ett tag innan hon vaknade :) Vi åt frukost och jag åkte hem, jag skulle egentligen hängt med mina föräldrar på stan men det fick jag inte för att de skulle in och handla julklappar. På kvällen var det hem till mormor som gällde, litet impuls åk.

Idag har jag inte gjort mycket alls, men det är väl inget ovanligt en söndag, jag har tränat och bakar bröd med mamma. 

Det är helt sjukt, det är lite mer än två veckor tills det är julafton och jag fyller år, tyvärr inte 18 men jag kan inte göra så mycket åt den saken. Jag har inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa till någon än, jag får ta tag i den biten snart när allt skolarbete är över. Denna veckan är jag ledig på tisdag och så har jag ett engelska prov, en inlämning i textkommunikationen och en inlämning i historian. Men det är ändå en skön vecka, på fredag är det julbord med jobbet, jag får ta ledigt de två sista lektionerna men det gör jag så gärna för att man vill inte missa Trebemas julbord.

Nu ska jag återgå att se Bones och sedan alla andra avenyn avsnitten!

Här var det dåligt bloggande...

som tusan!
Vad gör du egentligen Sofia L, du som brukar vara så bra på att blogga? ;)
Hur som helst så ska Sofia och jag ha helkväll hos mig på fredag... kommer bli helmysigt!

HISS OCH DISS

hiss
♥ Som jag skrev på min blogg så tyckte jag om filmen TWILIGHT väldig mycket... jag har tänkt mycket på handlingen och jag vill gärna se den igen... sen kan jag inte vänta tills nästa film kommer!!!! Först var jag väldigt skeptisk. Jag tänkte "Jaha, vampyrfilm... vilket skit" ungefär. Så är du skeptisk eller förväntansfull... gå och kolla på den! Man blir inte besviken. För övrigt så bjöd Ted mig :D
♥ Helgen kommer bli helmysig. Myskväll med Sofia, lördag mat och skoj på Öland och söndag ska jag lyssna när morfar sjunger i kyrkan.
♥ All mysig julstämning!!!!!!!!1

diss
♥ skolmaten. blir bara sämre
♥ sony ericsson. de nyare mobilerna går sönder efter bara några månader
♥ Ulla i Andra Avenyn. Hon super och är dum i huvudet.






puss ♥ SOFIA ALERSTEDT


RSS 2.0